Salons Roskam – huwelijksfeest bij Gentbrugge

huwelijksfeest Gentbrugge - Een prachtige locatie voor een huwelijksfeest niet ver van Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Gentbrugge? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust totaal ontspannen kan lunchen en dineren maar alsook elke familiegebeurtenis kunt organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, etc. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een luisterrijk decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer hoog aangeprezen keuken die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een intiem samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire kunstwerkjes, zalige wijnen en ongeëvenaarde desserts. Onze vertrekken hebben een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere feestzaal is heel mooi vormgegeven. Voor elk feest(je) van elke omvang beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kunt u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kunt genieten.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een prachtige tuin bij Gentbrugge? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de sprankelende tuin een ervaring die u niet snel zult vergeten. In dit unieke decor zult u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de uw genodigden. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu buiten of binnen aan tafel aanschuift, of een gezellig feest organiseert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve gastronomie is niet alleen onbeschrijflijk lekker, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een huwelijksfeest bij

Culinaire verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een formidabel uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Gentbrugge!