Salons Roskam – huwelijksfeest bij Gent

huwelijksfeest Gent - Een fraaie locatie voor een huwelijksfeest niet ver uit de buurt van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Gent

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Gent? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust ontspannen kan lunchen en dineren maar eveneens elke familiefeest kunt vieren: trouwfeesten, jubilea, communies, noem maar op. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. U zal volledig in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het mooi weer is kunt u in onze mooie tuin tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u kunt proeven van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij Gent een succes wordt! Culinaire topkunsten van topniveau, de wijnen en dito desserts, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. Onze zalen hebben een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke feestzaal is uiterst knap vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw huwelijksfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Wanneer u zorgeloos wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kan proeven.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een prachtige tuin bij Gent? De fabelachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een gebeurtenis die je niet vergeet. In dit zeer speciale decor zult u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de uw genodigden. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest viert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen onbeschrijflijk lekker, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een huwelijksfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en immer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst kundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een prachtig blikveld over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Gent!