Salons Roskam – huwelijksfeest bij De Pinte

huwelijksfeest De Pinte - Een unieke locatie voor een huwelijksfeest vlak bij De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij De Pinte

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een huwelijksfeest bij De Pinte? In Salons Roskam kan u aankloppen om in alle stijl familiale evenementen te organiseren of om doodeenvoudig comfortabel van een lunch of diner te genieten. Wij garanderen u een zalige omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze strafste sterke punten zijn. Wij, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is ronduit magisch om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatief hoogstaande keuken die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij De Pinte een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, klassevolle wijnen en fantastische dessertbuffetten. De vertrekken beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is zeer fraai vormgegeven. Voor ieder feest(je) van iedere schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Als u zorgeloos wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kan genieten.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een prachtige tuin bij De Pinte? Ieder evenement bij ons is enkel al dankzij de adembenemende tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit zeer speciale decor zult u zonder twijfel indruk maken op de genodigden. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Of u nu buiten of binnen dineert, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire pareltjes zijn een genot voor oog en tong. Een huwelijksfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fantastisch overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij De Pinte!