Salons Roskam – feest bij Zwijnaarde

feest Zwijnaarde - Een schitterende locatie voor een feest vlak bij Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Zwijnaarde

Op zoek naar een unieke locatie voor een feest bij Zwijnaarde? Salons Roskam is een oord waar u baadt in rust op ontspannen wijze kan lunchen of dineren en eveneens elke familiale aangelegenheid kunt organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, etc. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u helemaal verwennen en maken dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Bij mooi weer kunt u in onze schilderachtige tuin zitten die u in totale relaxatiemodus brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, zalige wijnen en prachtige dessertjes. Onze zalen hebben een tamelijk uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke feestzaal is uiterst knap vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw feest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd feest! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam is het streefdoel om alles in te doen zodat de genodigden zonder kopzorgen in alle wenselijke comfort kunnen baden.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een prachtige tuin bij Zwijnaarde? Elk event bij ons is alleen al dankzij de adembenemende tuin een belevenis die u niet vlug zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u zonder enige twijfel indruk maken op de genodigden. Voor elk feest kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u helemaal zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een onvergetelijk feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een feest bij

Gastronomische verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst ervaren keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een feest bij Zwijnaarde!