Salons Roskam – feest bij Wetteren

feest Wetteren - Een oogverblindende locatie voor een feest op een steenworp van Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Wetteren

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een feest bij Wetteren? In Salons Roskam kan u aankloppen om in grote stijl familiale evenementen te beleven of om gewoon comfortabel van een lunch of diner te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het goed weer is kan u in onze mooie tuin zitten die u in complete ontspanning brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Wetteren een succes wordt! Gastronomische creaties van onbetwiste klasse, de beste wijnen en dito dessertbuffetten, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De ruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor elke speciale feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw feest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd feest! Indien u zonder zorgen wil genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het ultieme streefdoel om alles in te doen opdat onze genodigden zonder kopzorgen in alle wenselijke luxe kunnen baden.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een mooie tuin bij Wetteren? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een ervaring die u niet snel zal vergeten. In dit unieke decor zal u zonder twijfel een goede indruk maken op de genodigden. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle gasten zullen door onze bekwame personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een formidabel feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen verschrikkelijk smaakvol, maar ook een genot voor de andere zintuigen. Een feest bij

Culinaire verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst geoefende keukenteam werkt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een prachtig uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een feest bij Wetteren!