Salons Roskam – feest bij Oosterzele

feest Oosterzele - Een unieke locatie voor een feest op een boogscheut van Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een feest bij Oosterzele? Salons Roskam is een oord waar u in alle kalmte en rust totaal ontspannen kunt dineren of lunchen en ook iedere familiale aangelegenheid kunt houden: trouwfeesten, jubilea, communies, enz.. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles middenin een knap decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult compleet in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is werkelijk wonderlijk om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer hoogstaande keuken die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Oosterzele een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, de beste wijnen en onovertroffen desserts. De ruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor iedere speciale feestgebeurtenis. Voor elk feest van iedere omvang hebben wij de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd feest! Indien u zonder zorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in te doen zodat de genodigden zonder kopzorgen in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een mooie tuin bij Oosterzele? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een ervaring die u niet snel zal vergeten. In dit unieke decor zal u ongetwijfeld indruk maken op de genodigden. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier volledig tot hun recht. U kan hier stijlvol uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een onvergetelijk feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire kunststukjes zijn een streling voor oog en tong. Een feest bij

Gastronomische verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en immer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel kookt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een formidabel blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een feest bij Oosterzele!