Salons Roskam – feest bij Oost-Vlaanderen

feest Oost-Vlaanderen - Een oogverblindende locatie voor een feest niet ver uit de buurt van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een feest bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om op klassevolle wijze familiegebeurtenissen te vieren of om simpelweg in alle rust van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles in een aangenaam decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult helemaal in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kunt u in onze prachtig gelegen tuin rustig tafelen die u in totale ontspanningsmodus brengt terwijl u ondertussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Gastronomische topkunsten van onbetwiste klasse, de smakelijkste wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze zalen hebben een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke ruimte is uiterst knap vormgegeven. Voor elk feest van iedere omvang hebben wij de juiste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd feest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam hebben we als ultieme streefdoel om alles in te doen zodat onze gasten zonder zorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een mooie tuin bij Oost-Vlaanderen? De fabelachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je niet vergeet. Het is een ronduit fabelachtig decor, ideaal geschikt voor elk soort van feestgelegenheid. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een intiem feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een feest bij

Culinaire verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer fier. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer geoefende team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een feest bij Oost-Vlaanderen!