Salons Roskam – feest bij Merelbeke

feest Merelbeke - Een magnifieke locatie voor een feest dicht bij Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Merelbeke

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een feest bij Merelbeke? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust ontspannen kan dineren en lunchen maar eveneens elke familiegebeurtenis kunt vieren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles middenin een uiterst fraai decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u helemaal verwennen en ervoor zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Bij mooi weer kunt u in onze toverachtige tuin vertoeven die u in totale relaxatiemodus brengt terwijl u kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Merelbeke een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, mooie wijnen en prachtige dessertbuffetten. Onze feestzalen beschikken over een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en elke zaal is uiterst fraai aangekleed en vormgegeven. Voor ieder feest van elke schaal beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd feest! Indien u zorgeloos wil genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al onze luxe kunt proeven.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een prachtige tuin bij Merelbeke? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je niet zal vergeten. In dit unieke decor zult u zonder twijfel indruk maken op de uw genodigden. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een intiem feest houdt, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen onbeschrijflijk smaakvol, maar ook een waar genot voor het oog. Een feest bij

Culinaire verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel fier. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam kookt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een mooi uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een feest bij Merelbeke!