Salons Roskam – feest bij Heusden

feest Heusden - Een prachtige locatie voor een feest niet ver van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Heusden

Op zoek naar een mooie locatie voor een feest bij Heusden? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om in alle stijl familiale evenementen te beleven of om simpelweg comfortabel van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen aanbieden. De gastheer en de gastvrouw, doen er absoluut alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Alles doen wij om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is werkelijk magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer hoogstaande keuken die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Heusden een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een gezellig samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische meesterwerkjes, zalige wijnen en onovertroffen desserten. De ruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere bijzondere feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw feest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd feest! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij ons. Bij ons is het doel om alles in te doen zodat onze genodigden zonder kopzorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een prachtige tuin bij Heusden? De sprookjesachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je nooit zal vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, perfect geschikt voor ieder type van feestgelegenheid. Voor elk soort feest kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt bij ons op klassevolle wijze uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets ontbreekt. Daar kunt u van op aan. Of u nu binnen of buiten dineert, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een feest bij

Culinaire verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel fier. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De lekkere en immer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst kundige keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een formidabel overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een feest bij Heusden!