Salons Roskam – feest bij Gentbrugge

feest Gentbrugge - Een magnifieke locatie voor een feest op een boogscheut van Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Gentbrugge

Op zoek naar een mooie locatie voor een feest bij Gentbrugge? Salons Roskam is een oord waar u in alle kalmte en rust op relaxte manier kunt dineren of lunchen en eveneens elke familiefeest kunt vieren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, etc. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat in een zeer mooi decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zal volledig in de watten gelegd worden, want voor ons is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Bij mooi weer kunt u in onze wonderlijke tuin tafelen die u in volledige ontspanning brengt terwijl u kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Gentbrugge een succes wordt! Culinaire topkunsten van onbetwiste klasse, de lekkerste wijnen en al even straffe desserten, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestzalen beschikken over een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en elke zaal is zeer fraai vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw feest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd feest! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kan genieten.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een prachtige tuin bij Gentbrugge? De schitterende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een ervaring die je nooit zal vergeten. Het is een ronduit wonderlijk decor, ideaal op maat voor elk soort van feest. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle gasten zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een formidabel feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen enorm smaakvol, maar ook een genot voor het oog. Een feest bij

Gastronomische verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt smullen van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een zeer fraai blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een feest bij Gentbrugge!