Salons Roskam – feest bij Gent

feest Gent - Een mooie locatie voor een feest op een kleine afstand van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Gent

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een feest bij Gent? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om op klassevolle manier familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te beleven of om gewoon comfortabel van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een aangename omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze sterkste troefkaarten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u helemaal verwennen en garanderen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Bij mooi weer kunt u in onze toverachtige tuin rustig tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u kunt proeven van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Gent een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een gezellig samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische kunstwerkjes, mooie wijnen en onovertroffen desserts. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor iedere speciale feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw feest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd feest! Indien u zonder zorgen wilt genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kan genieten.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een mooie tuin bij Gent? De adembenemende tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een gebeurtenis die je niet vergeet. Het is een ronduit adembenemend decor, ideaal op maat voor elk type van feest. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve gastronomie is niet alleen onbeschrijflijk smaakvol, maar ook een waar genot voor het oog. Een feest bij

Culinaire verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en immer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een feest bij Gent!