Salons Roskam – feest bij Gavere

feest Gavere - Een luisterrijke locatie voor een feest vlak bij Gavere - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij Gavere

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een feest bij Gavere? In Salons Roskam kunt u terecht om met klasse familiegebeurtenissen te organiseren of om simpelweg in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een leuke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voornaamste sterke punten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u maximaal verwennen en maken dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u eeuwig zal bijblijven. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kunt u in onze mooie tuin rustig tafelen die u in totale ontspanningsmodus brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij Gavere een succes wordt! Gastronomische creaties van het allerhoogste niveau, de wijnen en dito dessertjes, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomsetting voor elke speciale feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles in petto om uw feest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd feest! Als u zorgeloos wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Bij Salons Roskam is het streefdoel om alles in het werk te stellen opdat onze genodigden zorgeloos in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een mooie tuin bij Gavere? Elk event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wondermooie tuin een ervaring die u niet vlug zal vergeten. In dit unieke decor zult u zonder twijfel een sterke indruk maken op de uw genodigden. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets ontbreekt. Daar staan wij garant voor. Alle gasten zullen door onze bekwame personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een onvergetelijk feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een feest bij

Gastronomische verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer geoefende keukenteam werkt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gavere voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gavere wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een mooi uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een feest bij Gavere!