Salons Roskam – feest bij De Pinte

feest De Pinte - Een magnifieke locatie voor een feest niet ver uit de buurt van De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een feest bij De Pinte

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een feest bij De Pinte? In Salons Roskam kunt u aankloppen om in alle stijl familie-evenementen te beleven of om doodeenvoudig rustig van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een stijlrijke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze grootste sterke punten zijn. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het goed weer is kan u in onze prachtige tuin rustig tafelen die u in complete relaxatie brengt terwijl u kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een feest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw feest bij De Pinte een succes wordt! Culinaire kunststukjes van onbetwiste klasse, de wijnen en al even straffe dessertjes, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De feestzalen beschikken over een tamelijk uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en elke ruimte is zeer mooi aangekleed. Voor ieder feest(je) van elke omvang hebben wij de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een feest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd feest! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij ons. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in in de strijd te gooien opdat de gasten zonder zorgen in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een feest in een wondermooie tuin

Een feest in een mooie tuin bij De Pinte? De formidabele tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een ervaring die je niet zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel een sterke indruk maken op de gasten. Voor ieder soort feest kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets zal mankeren. Daar kan u van op aan. Alle genodigden zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een supergeslaagd feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische kunststukjes zijn een streling voor oog en tong. Een feest bij

Gastronomische verwennerij voor een feest

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw feest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een zeer fraai blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een feest bij De Pinte!