Salons Roskam – eindejaarsfeest bij Wetteren

eindejaarsfeest Wetteren - Een kostelijke locatie voor een eindejaarsfeest op een geringe afstand van Wetteren - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Wetteren voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest bij Wetteren wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Wetteren

Op zoek naar een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Wetteren? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust en kalmte ontspannen kunt dineren of lunchen en eveneens elke familie-aangelegenheid kan organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij offreren u een aangename omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze sterke troeven zijn. U zal helemaal in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kan u in onze prachtige tuin zitten die u in complete ontspanningsmodus brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een eindejaarsfeest bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw eindejaarsfeest bij Wetteren een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, zalige wijnen en fraaie desserten. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor elke bijzondere feestgebeurtenis. Voor elk feest(je) van iedere omvang beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een eindejaarsfeest in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd eindejaarsfeest! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt proeven.

Een eindejaarsfeest in een wondermooie tuin

Een eindejaarsfeest in een prachtige tuin bij Wetteren? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een belevenis die je niet vergeet. Het is een werkelijk wonderlijk decor, perfect geschikt voor elk type van feestgelegenheid. Voor ieder soort feest kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Alle genodigden zullen door onze bekwame medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een eindejaarsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een eindejaarsfeest

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige keukenteam kookt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw eindejaarsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een eindejaarsfeest bij Wetteren!