Salons Roskam – eindejaarsfeest bij Oosterzele

eindejaarsfeest Oosterzele - Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest op een kleine afstand van Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest bij Oosterzele wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Oosterzele

Op zoek naar een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Oosterzele? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om in stijl familiale evenementen te vieren of om gewoon in alle rust van een lunch of diner te genieten. Wij offreren u een aangename omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze voorname troefkaarten zijn. U zal volledig in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het mooi weer is kan u in onze schilderachtige tuin tafelen die u in totale relaxatiemodus brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een eindejaarsfeest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw eindejaarsfeest bij Oosterzele een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, lekkere wijnen en mooi ogende en smakelijke desserten. De feestzalen met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor iedere speciale aangelegenheid. Voor elk feest(je) van iedere omvang beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een eindejaarsfeest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd eindejaarsfeest! Indien u zonder kopzorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al ons comfort kunt proeven.

Een eindejaarsfeest in een wondermooie tuin

Een eindejaarsfeest in een prachtige tuin bij Oosterzele? De wondermooie tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je nooit meer zal vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, ideaal op maat voor elk type van feestgelegenheid. Voor elk feest kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan hier op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets zal ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een fantastisch feest zal beleven. De creatieve gastronomie is niet alleen enorm lekker, maar ook een lust voor de andere zintuigen. Een eindejaarsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een eindejaarsfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en immer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer geoefende keukenteam werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw eindejaarsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Oosterzele!