Salons Roskam – eindejaarsfeest bij Merelbeke

eindejaarsfeest Merelbeke - Een mooie locatie voor een eindejaarsfeest op een kleine afstand van Merelbeke - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Merelbeke voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest bij Merelbeke wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Merelbeke

Op zoek naar een mooie locatie voor een eindejaarsfeest bij Merelbeke? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust op ontspannen wijze kan lunchen en dineren maar eveneens elke familiale aangelegenheid kunt organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij bieden u een leuke omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze straffe troeven zijn. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het mooi weer is kunt u in onze wonderlijke tuin zitten die u in complete ontspanning brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een eindejaarsfeest bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw eindejaarsfeest bij Merelbeke een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, zalige wijnen en prachtige desserts. De ruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor iedere speciale gelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw eindejaarsfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een eindejaarsfeest in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd eindejaarsfeest! Wanneer u zonder zorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kunt genieten.

Een eindejaarsfeest in een wondermooie tuin

Een eindejaarsfeest in een prachtige tuin bij Merelbeke? Ieder evenement bij ons is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u zonder twijfel indruk maken op de genodigden. Voor ieder soort feest kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle gasten zullen door onze oplettende personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een supergeslaagd feest zal beleven. De creatieve keuken is niet alleen enorm smaakvol, maar ook een lust voor het oog. Een eindejaarsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een eindejaarsfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw eindejaarsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een eindejaarsfeest bij Merelbeke!