Salons Roskam – eindejaarsfeest bij Heusden

eindejaarsfeest Heusden - Een fantastische locatie voor een eindejaarsfeest op een boogscheut van Heusden - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Heusden voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest bij Heusden wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een prachtig blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Heusden

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Heusden? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om met klasse familiegebeurtenissen te beleven of om gewoon in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een rustige omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze sterkste troeven zijn. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen enkele moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer kwalitatieve keuken die wij u offreren.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een eindejaarsfeest bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw eindejaarsfeest bij Heusden een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, mooie wijnen en onovertroffen desserts. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor elke speciale gelegenheid. Voor elk feest(je) van iedere omvang beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een eindejaarsfeest in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd eindejaarsfeest! Voor zorgeloos ontspannen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kan genieten.

Een eindejaarsfeest in een wondermooie tuin

Een eindejaarsfeest in een prachtige tuin bij Heusden? Ieder event bij ons is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, ideaal op maat voor ieder type van feestgelegenheid. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier ten volle tot hun recht. U kan bij ons op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets ontbreekt. Dat beloven wij u. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire pareltjes zijn een streling voor oog en tong. Een eindejaarsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een eindejaarsfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en immer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst bekwame team van keukenpersoneel kookt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw eindejaarsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Heusden!