Salons Roskam – eindejaarsfeest bij Gentbrugge

eindejaarsfeest Gentbrugge - Een kostelijke locatie voor een eindejaarsfeest op een kleine afstand van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest bij Gentbrugge wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een knap uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Met dank aan de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een eindejaarsfeest bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u aankloppen om in grote stijl familiale evenementen te vieren of om gewoon rustig van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een stijlrijke omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze grote troefkaarten zijn. U zult zeer uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te proeven van de zeer hoogstaande keuken die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een eindejaarsfeest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw eindejaarsfeest bij Gentbrugge een succes wordt! Culinaire topkunsten van het allerhoogste niveau, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en dito dessertjes, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestzalen hebben een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere ruimte is uiterst fraai vormgegeven en aangekleed. Voor ieder feest van iedere schaal beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een eindejaarsfeest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd eindejaarsfeest! Als u zorgeloos wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een eindejaarsfeest in een wondermooie tuin

Een eindejaarsfeest in een prachtige tuin bij Gentbrugge? Elk evenement bij ons is enkel al dankzij de fabelachtige tuin een gebeurtenis die u niet snel zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel indruk maken op de gasten. Voor ieder soort evenement kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt hier stijlvol uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets zal mankeren. Daar kunt u van op aan. Of u nu buiten of binnen dineert, of een ontspannen feest viert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een eindejaarsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een eindejaarsfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel fier. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst getalenteerde keukenteam werkt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw eindejaarsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een eindejaarsfeest bij Gentbrugge!