Salons Roskam – eindejaarsfeest bij Gent

eindejaarsfeest Gent - Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest niet ver van Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gent voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Gent

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een eindejaarsfeest bij Gent? Salons Roskam is een plek waar u baadt in rust ontspannen kunt dineren en lunchen en ook elke familiefeest kunt vieren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Alles doen wij om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magnifiek om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer hoogstaande gastronomie die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een eindejaarsfeest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw eindejaarsfeest bij Gent een succes wordt! Culinaire creaties van topniveau, de smakelijkste wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De zalen met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor iedere bijzondere aangelegenheid. Voor elk feest van elke omvang hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een eindejaarsfeest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd eindejaarsfeest! Als u zonder zorgen wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het doel om alles in in de strijd te gooien opdat onze genodigden zorgeloos in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een eindejaarsfeest in een wondermooie tuin

Een eindejaarsfeest in een mooie tuin bij Gent? Ieder evenement bij ons is enkel al dankzij de schilderachtige tuin een ervaring die u niet vlug zal vergeten. In dit zeer speciale decor zult u zonder twijfel indruk maken op de uw genodigden. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een ontspannen feest viert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische pareltjes zijn een genot voor oog en tong. Een eindejaarsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een eindejaarsfeest

Op de creatieve kookkunst van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer geoefende team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw eindejaarsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Gent!