Salons Roskam – eindejaarsfeest bij Gavere

eindejaarsfeest Gavere - Een oogverblindende locatie voor een eindejaarsfeest niet ver van Gavere - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gavere voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest bij Gavere wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij Gavere

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een eindejaarsfeest bij Gavere? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust en kalmte op relaxte manier kunt lunchen of dineren maar alsook iedere familie-aangelegenheid kunt houden: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Wij offreren u een rustige setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze straffe sterke punten zijn. U zult uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Alles doen wij om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Bij mooi weer kunt u in onze zeer mooie tuin zitten die u in totale relaxatiemodus brengt terwijl u ondertussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een eindejaarsfeest bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw eindejaarsfeest bij Gavere een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, de beste wijnen en fraaie dessertbuffetten. De zalen hebben een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere ruimte is uiterst fraai vormgegeven. Kortom, wij hebben alles in huis om uw eindejaarsfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een eindejaarsfeest in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd eindejaarsfeest! Wanneer u zorgeloos wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al ons comfort kunt proeven.

Een eindejaarsfeest in een wondermooie tuin

Een eindejaarsfeest in een mooie tuin bij Gavere? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je nooit zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel een sterke indruk maken op de uw gasten. Voor ieder soort evenement kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een intiem feest houdt, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een eindejaarsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een eindejaarsfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst ervaren team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw eindejaarsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een eindejaarsfeest bij Gavere!