Salons Roskam – eindejaarsfeest bij De Pinte

eindejaarsfeest De Pinte - Een mooie locatie voor een eindejaarsfeest op een geringe afstand van De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest bij De Pinte wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een formidabel overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Lees meer

Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij De Pinte

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een eindejaarsfeest bij De Pinte? Salons Roskam is een oord waar u in alle kalmte en rust op ontspannen wijze kan lunchen en dineren maar alsook iedere familiegebeurtenis kunt organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Wij bieden u een leuke setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze sterke troeven zijn. Thierry en Veronique Fruit, doen er alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een eindejaarsfeest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw eindejaarsfeest bij De Pinte een succes wordt! Culinaire topkunsten van het allerhoogste niveau, de lekkerste wijnen en al even kwaliteitsvolle desserts, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere feestzaal is heel mooi aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw eindejaarsfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een eindejaarsfeest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd eindejaarsfeest! Als u zonder zorgen wil genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Bij Salons Roskam hebben we als doel om alles in te doen opdat de gasten zonder kopzorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een eindejaarsfeest in een wondermooie tuin

Een eindejaarsfeest in een prachtige tuin bij De Pinte? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een belevenis die je nooit meer zal vergeten. In dit zeer speciale decor zult u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de gasten. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een eindejaarsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een eindejaarsfeest

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en immer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst getalenteerde team van keukenpersoneel werkt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw eindejaarsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een eindejaarsfeest bij De Pinte!