Salons Roskam – doopfeest bij Zwijnaarde

doopfeest Zwijnaarde - Een prachtige locatie voor een doopfeest in de buurt van Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Zwijnaarde

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een doopfeest bij Zwijnaarde? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om in stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te beleven of om doodeenvoudig rustig van een lunch of diner te genieten. Wij offreren u een leuke omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze strafste troeven zijn. U zult zeer uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is ronduit wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer geprezen keuken die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Zwijnaarde een succes wordt! Culinaire topkunsten van het allerhoogste niveau, de lekkerste wijnen en dito dessertbuffetten, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor iedere bijzondere feestgelegenheid. Voor elk feest(je) van iedere omvang beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Voor zonder zorgen genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij ons. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in te doen zodat onze gasten zorgeloos in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een mooie tuin bij Zwijnaarde? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de schilderachtige tuin een gebeurtenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een werkelijk fabelachtig decor, ideaal geschikt voor ieder type van feest. Voor ieder soort evenement kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan bij ons stijlvol uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan niets ontbreekt. Dat beloven wij u. Alle gasten zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische pareltjes zijn een genot voor oog en tong. Een doopfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt proeven van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer vakkundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een doopfeest bij Zwijnaarde!