Salons Roskam – doopfeest bij Wetteren

doopfeest Wetteren - Een oogverblindende locatie voor een doopfeest in de buurt van Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Wetteren

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een doopfeest bij Wetteren? In Salons Roskam kan u terecht om in grote stijl familie-evenementen te vieren of om gewoon in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en garanderen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is ronduit wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer hoogstaande keuken die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Wetteren een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische hoogstandjes, de beste wijnen en mooi ogende en smaakvolle dessertjes. Onze zalen beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere ruimte is uiterst knap aangekleed en vormgegeven. Voor ieder feest(je) van iedere schaal hebben wij de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons is het doel om alles in in de strijd te gooien opdat de genodigden zorgeloos in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een mooie tuin bij Wetteren? Elk event bij ons is enkel al dankzij de sprankelende tuin een ervaring die u niet snel zult vergeten. In dit zeer speciale decor zult u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de gasten. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Alle genodigden zullen door onze zeer attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een formidabel feest zal beleven. De creatieve gastronomie is niet alleen verschrikkelijk smaakvol, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een doopfeest bij

Culinaire verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde keukenteam werkt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een mooi overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een doopfeest bij Wetteren!