Salons Roskam – doopfeest bij Oosterzele

doopfeest Oosterzele - Een mooie locatie voor een doopfeest niet ver van Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een doopfeest bij Oosterzele? In Salons Roskam kunt u terecht om in grote stijl familiegebeurtenissen te beleven of om simpelweg in alle rust van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een rustige omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze strafste troeven zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en ervoor zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het goed weer is kunt u in onze ongelofelijk mooie tuin rustig tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Oosterzele een succes wordt! Gastronomische creaties van onbetwiste klasse, de wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertjes, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomsetting voor iedere speciale feestgelegenheid. Voor ieder feest van iedere schaal hebben wij de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al ons comfort kan proeven.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een mooie tuin bij Oosterzele? De wondermooie tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een gebeurtenis die je niet vergeet. In dit indrukwekkende decor zal u ongetwijfeld indruk maken op de gasten. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar mag u honderd procent zeker van zijn. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest heeft, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een doopfeest bij

Culinaire verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De mooie en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een doopfeest bij Oosterzele!