Salons Roskam – doopfeest bij Oost-Vlaanderen

doopfeest Oost-Vlaanderen - Een kostelijke locatie voor een doopfeest op een steenworp van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een mooie locatie voor een doopfeest bij Oost-Vlaanderen? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust op relaxte manier kunt lunchen en dineren en alsook elke familiegebeurtenis kan organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen bieden. Wij, doen er werkelijk alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer geprezen gastronomie die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Culinaire creaties van het allerhoogste niveau, de met zorg geselecteerde wijnen en dito desserts, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor iedere bijzondere aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw doopfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Als u zonder zorgen wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al ons comfort kan genieten.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? Ieder event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de fabelachtige tuin een gebeurtenis die u niet vlug zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u ongetwijfeld een sterke indruk maken op de genodigden. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een intiem feest houdt, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte gastronomische hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een doopfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt proeven van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en immer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een knap uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een doopfeest bij Oost-Vlaanderen!