Salons Roskam – doopfeest bij Merelbeke

doopfeest Merelbeke - Een kostelijke locatie voor een doopfeest vlak bij Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Merelbeke

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een doopfeest bij Merelbeke? Salons Roskam is een oord waar u in alle kalmte en rust op relaxte manier kunt dineren en lunchen en alsook iedere familie-aangelegenheid kan houden: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult zeer uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is werkelijk magisch om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer hoogstaande keuken die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Merelbeke een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van onbetwiste klasse, de met zorg geselecteerde wijnen en dito dessertjes, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De ruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke speciale feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw doopfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Indien u zorgeloos wil genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Bij ons hebben we als ultieme streefdoel om alles in te doen zodat de genodigden zorgeloos in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een mooie tuin bij Merelbeke? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de adembenemende tuin een ervaring die u niet snel zal vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, ideaal op maat voor ieder type van feest. Voor ieder feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een doopfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt proeven van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en immer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde keukenteam werkt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een doopfeest bij Merelbeke!