Salons Roskam – doopfeest bij Heusden

doopfeest Heusden - Een magnifieke locatie voor een doopfeest op een steenworp van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Heusden

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een doopfeest bij Heusden? Salons Roskam is een oord waar u in alle kalmte en rust totaal ontspannen kan lunchen en dineren en ook iedere familie-aangelegenheid kan houden: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat middenin een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult helemaal in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Heusden een succes wordt! Culinaire kunststukjes van het allerhoogste niveau, de beste wijnen en al even straffe dessertjes, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze zalen beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere feestzaal is uiterst knap vormgegeven. Voor ieder feest(je) van iedere schaal beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kunt genieten.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een prachtige tuin bij Heusden? De wonderlijke tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een ervaring die je niet vergeet. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel een sterke indruk maken op de genodigden. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle genodigden zullen door onze bekwame personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een onvergetelijk feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen verschrikkelijk lekker, maar ook een lust voor het oog. Een doopfeest bij

Culinaire verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt smullen van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een fraai blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een doopfeest bij Heusden!