Salons Roskam – doopfeest bij Gentbrugge

doopfeest Gentbrugge - Een fraaie locatie voor een doopfeest op een boogscheut van Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Gentbrugge

Op zoek naar een unieke locatie voor een doopfeest bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u aankloppen om met klasse familie-evenementen te beleven of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles middenin een aangenaam decor, dat is wat wij u willen aanbieden. De uitbaters, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Alles doen wij om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magisch om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire kunstwerkjes, mooie wijnen en prachtige dessertbuffetten. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere speciale feestgelegenheid. Voor elk feest van elke omvang hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Voor zorgeloos ontspannen en genieten kan u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een mooie tuin bij Gentbrugge? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een ervaring die je niet zal vergeten. In dit zeer speciale decor zult u ongetwijfeld een goede indruk maken op de uw gasten. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier ten volle tot hun recht. U kunt bij ons op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets zal ontbreken. Daar mag u honderd procent zeker van zijn. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een gezellig feest houdt, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen uiterst smaakvol, maar ook een lust voor alle andere zintuigen. Een doopfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt genieten van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai blikveld over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een doopfeest bij Gentbrugge!