Salons Roskam – doopfeest bij Gent

doopfeest Gent - Een fraaie locatie voor een doopfeest dicht bij Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Gent

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een doopfeest bij Gent? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om klassevol familiale evenementen te vieren of om doodeenvoudig rustig van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een wonderlijke setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grote sterke punten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en ervoor zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het mooi weer is kan u in onze ongelofelijk mooie tuin rustig tafelen die u in complete relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Gent een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, zalige wijnen en geweldige desserts. Onze vertrekken beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke zaal is zeer fraai vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw doopfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Voor zonder zorgen genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kan genieten.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een mooie tuin bij Gent? De schitterende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een ervaring die je niet vergeet. Het is een werkelijk indrukwekkend decor, ideaal op maat voor ieder soort van feest. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier helemaal tot hun recht. U kunt hier op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan niets zal mankeren. Daar mag u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze oplettende medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een fantastisch feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een doopfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt proeven van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame team van keukenpersoneel kookt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een doopfeest bij Gent!