Salons Roskam – doopfeest bij Gavere

doopfeest Gavere - Een kostelijke locatie voor een doopfeest op een geringe afstand van Gavere - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij Gavere

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een doopfeest bij Gavere? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust ontspannen kunt dineren en lunchen maar ook iedere familiale aangelegenheid kan organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Wij offreren u een zalige omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze sterke troefkaarten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en garanderen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Bij mooi weer kan u in onze ongelofelijk mooie tuin tafelen die u in totale relaxatie brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij Gavere een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire meesterwerkjes, heerlijke wijnen en mooi ogende en smaakvolle dessertjes. De feestzalen met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor iedere speciale aangelegenheid. Voor elk feest van iedere omvang hebben wij de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Voor zorgeloos ontspannen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt proeven.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een prachtige tuin bij Gavere? De wonderlijke tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je niet zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel een goede indruk maken op de uw gasten. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. U kunt bij ons stijlvol uw gasten ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle genodigden zullen door onze zeer attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een fantastisch feest zal beleven. De kundig op punt gestelde gastronomie is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een lust voor alle andere zintuigen. Een doopfeest bij

Culinaire verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gavere voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gavere wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een mooi uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een doopfeest bij Gavere!