Salons Roskam – doopfeest bij De Pinte

doopfeest De Pinte - Een prachtige locatie voor een doopfeest dicht bij De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een doopfeest bij De Pinte

Op zoek naar een unieke locatie voor een doopfeest bij De Pinte? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om in grote stijl familiegebeurtenissen te organiseren of om doodeenvoudig rustig van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat middenin een uiterst fraai decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u maximaal verwennen en zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het goed weer is kunt u in onze toverachtige tuin vertoeven die u in volledige relaxatie brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een doopfeest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw doopfeest bij De Pinte een succes wordt! Culinaire creaties van het allerhoogste niveau, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertbuffetten, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze feestzalen hebben een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere zaal is uiterst mooi vormgegeven en aangekleed. Voor ieder feest van iedere schaal beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een doopfeest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd doopfeest! Indien u zorgeloos wilt genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij ons hebben we als streefdoel om alles in te doen zodat onze genodigden zonder kopzorgen in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een doopfeest in een wondermooie tuin

Een doopfeest in een prachtige tuin bij De Pinte? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een belevenis die je niet zal vergeten. In dit unieke decor zult u zonder twijfel indruk maken op de genodigden. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle gasten zullen door onze zeer attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een formidabel feest zal beleven. De creatieve gastronomie is niet alleen enorm lekker, maar ook een genot voor het oog. Een doopfeest bij

Culinaire verwennerij voor een doopfeest

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst getalenteerde keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw doopfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een doopfeest bij De Pinte!