Salons Roskam – congres bij Wetteren

congres Wetteren - Een fantastische locatie voor een congres dicht bij Wetteren - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Wetteren voor een congres

Een congres bij Wetteren wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een congres bij Wetteren

Op zoek naar een mooie locatie voor een congres bij Wetteren? In Salons Roskam kan u terecht om klassevol familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om simpelweg in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles middenin een fabelachtig decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het goed weer is kunt u in onze wondermooie tuin tafelen die u in totale relaxatie brengt terwijl u kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een congres bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw congres bij Wetteren een succes wordt! Culinaire kunststukjes van onbetwiste klasse, de lekkerste wijnen en dito desserten, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor elke speciale aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles in huis om uw congres naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een congres in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd congres! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kan u nergens beter zijn dan bij ons. Bij ons is het streefdoel om alles in in de strijd te gooien zodat onze genodigden zonder zorgen in alle wenselijke comfort kunnen baden.

Een congres in een wondermooie tuin

Een congres in een mooie tuin bij Wetteren? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, ideaal geschikt voor elk soort van feestgelegenheid. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire kunststukjes zijn een genot voor oog en tong. Een congres bij

Gastronomische verwennerij voor een congres

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt smullen van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw congres een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een congres bij Wetteren!