Salons Roskam – congres bij Oost-Vlaanderen

congres Oost-Vlaanderen - Een schitterende locatie voor een congres in de buurt van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor een congres

Een congres bij Oost-Vlaanderen wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een mooi uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een congres bij Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een unieke locatie voor een congres bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kan u altijd terecht om klassevol familiale evenementen te organiseren of om gewoon rustig van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is ronduit wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een congres bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw congres bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire kunstwerkjes, smakelijke wijnen en fantastische dessertjes. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomsetting voor elke speciale feestgelegenheid. Voor ieder feest van iedere schaal beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een congres in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd congres! Voor zorgeloos relaxen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kunt genieten.

Een congres in een wondermooie tuin

Een congres in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een belevenis die je nooit zal vergeten. In dit unieke decor zal u zonder twijfel een sterke indruk maken op de gasten. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle genodigden zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een onvergetelijk feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail gemaakte gastronomische kunststukjes zijn een genot voor oog en tong. Een congres bij

Gastronomische verwennerij voor een congres

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt smullen van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw congres een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een congres bij Oost-Vlaanderen!