Salons Roskam – congres bij Heusden

congres Heusden - Een oogverblindende locatie voor een congres op een steenworp van Heusden - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Heusden voor een congres

Een congres bij Heusden wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een formidabel uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een congres bij Heusden

Op zoek naar een mooie locatie voor een congres bij Heusden? In Salons Roskam kunt u terecht om klassevol familiale evenementen te organiseren of om doodeenvoudig comfortabel van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles middenin een aangenaam decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en garant staan dat ieder bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit magisch om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve keuken die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een congres bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw congres bij Heusden een succes wordt! Gastronomische topkunsten van het allerhoogste niveau, de lekkerste wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De feestzalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere speciale aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles in petto om uw congres naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een congres in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd congres! Wanneer u zonder zorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kunt proeven.

Een congres in een wondermooie tuin

Een congres in een mooie tuin bij Heusden? Elk event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de schilderachtige tuin een belevenis die u niet snel zal vergeten. Het is een ronduit wonderlijk decor, ideaal op maat voor elk type van feestgelegenheid. Voor ieder soort evenement kan u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt hier op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets ontbreekt. Daar kunt u honderd procent zeker van zijn. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een congres bij

Culinaire verwennerij voor een congres

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw congres een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een congres bij Heusden!