Salons Roskam – congres bij Gent

congres Gent - Een prachtige locatie voor een congres in de omgeving van Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gent voor een congres

Een congres bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een congres bij Gent

Op zoek naar een unieke locatie voor een congres bij Gent? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust ontspannen kan lunchen en dineren maar eveneens iedere familie-aangelegenheid kan organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u helemaal verwennen en garanderen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit magisch om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer hoog aangeprezen keuken die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een congres bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw congres bij Gent een succes wordt! Culinaire kunststukjes van topniveau, de beste wijnen en dito desserten, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke feestzaal is uiterst mooi aangekleed en vormgegeven. Voor elk feest van elke omvang hebben wij de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een congres in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd congres! Indien u zonder zorgen wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kunt genieten.

Een congres in een wondermooie tuin

Een congres in een mooie tuin bij Gent? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een ervaring die je niet vergeet. In dit unieke decor zult u zonder twijfel een goede indruk maken op de genodigden. Voor ieder feestevenementen kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu buiten of binnen aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest viert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve gastronomie is niet alleen uiterst lekker, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een congres bij

Culinaire verwennerij voor een congres

Op de creatieve kookkunsten van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt smullen van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne keuken. De mooie en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde team van keukenpersoneel werkt slechts met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw congres een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een congres bij Gent!