Salons Roskam – congres bij De Pinte

congres De Pinte - Een fraaie locatie voor een congres dicht bij De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een congres

Een congres bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Met dank aan de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een congres bij De Pinte

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een congres bij De Pinte? In Salons Roskam kunt u aankloppen om klassevol familiale evenementen te beleven of om doodeenvoudig rustig van een diner of lunch te genieten. Wij garanderen u een wonderlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voorname troeven zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en maken dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magisch om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatief hoogstaande keuken die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een congres bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw congres bij De Pinte een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire meesterwerkjes, mooie wijnen en mooi ogende en smaakvolle dessertjes. De zalen met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor elke speciale feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles in huis om uw congres naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een congres in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd congres! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan genieten.

Een congres in een wondermooie tuin

Een congres in een mooie tuin bij De Pinte? Ieder evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de wondermooie tuin een gebeurtenis die u niet snel zal vergeten. In dit unieke decor zult u zonder twijfel indruk maken op de uw genodigden. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle genodigden zullen door onze zeer attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire hoogstandjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een congres bij

Gastronomische verwennerij voor een congres

Op de creatieve kookkunst van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en immer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw congres een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een congres bij De Pinte!