Salons Roskam – communiefeest bij Zwijnaarde

communiefeest Zwijnaarde - Een fantastische locatie voor een communiefeest op een steenworp van Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Zwijnaarde

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een communiefeest bij Zwijnaarde? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust totaal ontspannen kunt lunchen of dineren maar alsook elke familiefeest kunt vieren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Wij offreren u een wonderlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voornaamste troefkaarten zijn. Wij, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kan u in onze zeer mooie tuin vertoeven die u in volledige ontspanningsmodus brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Zwijnaarde een succes wordt! Culinaire kunststukjes van topniveau, de met zorg geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertbuffetten, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De feestzalen hebben een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke ruimte is uiterst fraai vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw communiefeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een mooie tuin bij Zwijnaarde? Ieder evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de sprankelende tuin een ervaring die u niet vlug zal vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, perfect op maat voor elk type van feestgelegenheid. Voor elk feest kan u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kunt bij ons in stijl uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets ontbreekt. Daar staan wij borg voor. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een communiefeest bij

Culinaire verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel kookt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een formidabel overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een communiefeest bij Zwijnaarde!