Salons Roskam – communiefeest bij Wetteren

communiefeest Wetteren - Een kostelijke locatie voor een communiefeest vlak bij Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Wetteren

Op zoek naar een mooie locatie voor een communiefeest bij Wetteren? Salons Roskam is een plek waar u baadt in rust op ontspannen wijze kan dineren of lunchen en eveneens elke familiale aangelegenheid kunt houden: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een magnifiek decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult compleet in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer hoogstaande keuken die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Wetteren een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is ten volle genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, smakelijke wijnen en onovertroffen desserts. Onze feestzalen beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en elke ruimte is uiterst knap aangekleed. Voor elk feest van elke omvang hebben wij de gepaste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam is het doel om alles in in de strijd te gooien zodat de gasten zonder kopzorgen in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een mooie tuin bij Wetteren? Ieder event bij ons is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een belevenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, perfect geschikt voor ieder soort van feestgelegenheid. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen dineert, of een ontspannen feest viert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail bereide culinaire hoogstandjes zijn een genot voor oog en tong. Een communiefeest bij

Gastronomische verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunsten van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt proeven van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een mooi overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communiefeest bij Wetteren!