Salons Roskam – communiefeest bij Oosterzele

communiefeest Oosterzele - Een mooie locatie voor een communiefeest vlak bij Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een communiefeest bij Oosterzele? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust op relaxte manier kan lunchen en dineren en alsook elke familiale aangelegenheid kan organiseren: trouwfeesten, jubilea, communies, noem maar op. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen bieden. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is werkelijk wonderlijk om bij mooi weer in onze tuin te genieten van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Oosterzele een succes wordt! Culinaire creaties van topniveau, de lekkerste wijnen en al even hoogstaande desserts, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze zalen hebben een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere ruimte is uiterst mooi vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw communiefeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kunt proeven.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een prachtige tuin bij Oosterzele? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je niet vergeet. In dit unieke decor zal u ongetwijfeld indruk maken op de gasten. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een intiem feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire hoogstandjes zijn een genot voor oog en tong. Een communiefeest bij

Culinaire verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst ervaren team van keukenpersoneel kookt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een formidabel uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communiefeest bij Oosterzele!