Salons Roskam – communiefeest bij Oost-Vlaanderen

communiefeest Oost-Vlaanderen - Een unieke locatie voor een communiefeest in de buurt van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een unieke locatie voor een communiefeest bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kunt u terecht om in stijl familie-evenementen te beleven of om simpelweg rustig van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een stijlrijke omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grootste troeven zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en garanderen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u eeuwig zal bijblijven. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Bij mooi weer kan u in onze toverachtige tuin vertoeven die u in complete relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Culinaire creaties van het allerhoogste niveau, de met zorg geselecteerde wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De feestruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke bijzondere feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles in huis om uw communiefeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Indien u zonder kopzorgen wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kunt genieten.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de sprankelende tuin een gebeurtenis die u niet snel zal vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, ideaal op maat voor elk soort van feestgelegenheid. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier helemaal tot hun recht. U kan hier in stijl uw genodigden ontvangen terwijl het ze aan werkelijk niets zal ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een intiem feest houdt, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen zeer lekker, maar ook een waar genot voor het oog. Een communiefeest bij

Gastronomische verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een communiefeest bij Oost-Vlaanderen!