Salons Roskam – communiefeest bij Merelbeke

communiefeest Merelbeke - Een oogverblindende locatie voor een communiefeest op een geringe afstand van Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Merelbeke

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een communiefeest bij Merelbeke? In Salons Roskam kan u aankloppen om in grote stijl familie-evenementen te organiseren of om simpelweg rustig van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een rustige omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze grote troeven zijn. U zal volledig in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kan u in onze mooie tuin rustig tafelen die u in volledige ontspanning brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Merelbeke een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, heerlijke wijnen en mooi ogende en smakelijke desserten. Onze feestzalen hebben een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en elke feestzaal is heel knap vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw communiefeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het ultieme streefdoel om alles in te doen zodat onze gasten zonder zorgen in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een mooie tuin bij Merelbeke? De formidabele tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een ervaring die je nooit meer vergeet. Het is een ronduit indrukwekkend decor, ideaal geschikt voor ieder soort van feestgelegenheid. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier optimaal tot hun recht. U kunt hier stijlvol uw genodigden ontvangen terwijl het ze aan werkelijk niets zal mankeren. Daar kunt u van op aan. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een intiem feest viert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen zeer lekker, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een communiefeest bij

Culinaire verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunsten van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en immer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam kookt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een knap blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communiefeest bij Merelbeke!