Salons Roskam – communiefeest bij Heusden

communiefeest Heusden - Een fantastische locatie voor een communiefeest op een boogscheut van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Heusden

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een communiefeest bij Heusden? In Salons Roskam kan u altijd terecht om met klasse familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te vieren of om simpelweg rustig van een lunch of diner te genieten. Wij garanderen u een zalige setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voornaamste troefkaarten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u maximaal verwennen en zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u eeuwig zal bijblijven. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatieve keuken die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Heusden een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van onbetwiste klasse, de beste wijnen en al even hoogstaande desserten, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De vertrekken hebben een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke feestzaal is heel fraai aangekleed en vormgegeven. Voor ieder feest van elke omvang beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt proeven.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een mooie tuin bij Heusden? Elk event bij ons is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. Het is een werkelijk fabelachtig decor, ideaal op maat voor ieder soort van feest. Voor ieder soort feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Alle genodigden zullen door onze bekwame personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een onvergetelijk feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen uiterst lekker, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een communiefeest bij

Gastronomische verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst bekwame keukenteam kookt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communiefeest bij Heusden!