Salons Roskam – communiefeest bij Gentbrugge

communiefeest Gentbrugge - Een fraaie locatie voor een communiefeest op een steenworp van Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Gentbrugge

Op zoek naar een mooie locatie voor een communiefeest bij Gentbrugge? In Salons Roskam kan u altijd terecht om op klassevolle manier familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te vieren of om doodeenvoudig rustig van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat middenin een zeer mooi decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Alles doen wij om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magisch om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer kwalitatieve keuken die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Gentbrugge een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van onbetwiste klasse, de smakelijkste wijnen en al even straffe dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestzalen met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor iedere bijzondere feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw communiefeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt genieten.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een mooie tuin bij Gentbrugge? Ieder evenement bij ons is alleen al dankzij de sprankelende tuin een ervaring die u niet vlug zult vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, perfect op maat voor ieder soort van feestgelegenheid. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail gemaakte gastronomische meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een communiefeest bij

Culinaire verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst getalenteerde keukenteam kookt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een knap blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een communiefeest bij Gentbrugge!