Salons Roskam – communiefeest bij Gent

communiefeest Gent - Een mooie locatie voor een communiefeest niet ver van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Gent

Op zoek naar een mooie locatie voor een communiefeest bij Gent? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust totaal ontspannen kunt dineren of lunchen en eveneens iedere familiale aangelegenheid kan vieren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles in een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen bieden. U zal helemaal in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het goed weer is kunt u in onze zeer mooie tuin rustig tafelen die u in complete ontspanning brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Gent een succes wordt! Culinaire kunststukjes van onbetwiste klasse, de met zorg geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle desserts, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De vertrekken beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere zaal is zeer fraai aangekleed en vormgegeven. Voor ieder feest(je) van iedere schaal beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Wanneer u zorgeloos wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij ons hebben we als ultieme streefdoel om alles in te doen zodat onze gasten zorgeloos in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een prachtige tuin bij Gent? Elk event bij ons is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, perfect op maat voor elk soort van feest. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een formidabel feest zal beleven. De creatieve keuken is niet alleen uiterst smaakvol, maar ook een lust voor alle andere zintuigen. Een communiefeest bij

Gastronomische verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt smullen van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en immer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst geoefende keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een formidabel overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communiefeest bij Gent!