Salons Roskam – communiefeest bij Gavere

communiefeest Gavere - Een mooie locatie voor een communiefeest in de buurt van Gavere - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij Gavere

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een communiefeest bij Gavere? In Salons Roskam kan u aankloppen om klassevol familie-evenementen te vieren of om simpelweg in alle rust van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een magnifiek decor, dat is wat wij u willen bieden. De gastheer en de gastvrouw, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magisch om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer geprezen keuken die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij Gavere een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, smakelijke wijnen en fantastische dessertjes. Onze feestzalen hebben een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere ruimte is heel knap aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw communiefeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Als u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kunt genieten.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een prachtige tuin bij Gavere? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een gebeurtenis die je niet vergeet. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, perfect op maat voor ieder soort van feestgelegenheid. Voor elk feest kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan niets zal ontbreken. Daar staan wij garant voor. Alle gasten zullen door onze zeer attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een formidabel feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een communiefeest bij

Gastronomische verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt proeven van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige keukenteam kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gavere voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gavere wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een communiefeest bij Gavere!