Salons Roskam – communiefeest bij De Pinte

communiefeest De Pinte - Een kostelijke locatie voor een communiefeest in de buurt van De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communiefeest bij De Pinte

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een communiefeest bij De Pinte? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust totaal ontspannen kunt lunchen en dineren en ook elke familie-aangelegenheid kunt vieren: trouwfeesten, jubilea, communies, noem maar op. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles in een knap decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en garant staan dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het mooi weer is kunt u in onze magnifieke tuin zitten die u in complete relaxatiemodus brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communiefeest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw communiefeest bij De Pinte een succes wordt! Culinaire kunststukjes van topniveau, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en dito dessertbuffetten, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De zalen beschikken over een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere feestzaal is uiterst mooi aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw communiefeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communiefeest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd communiefeest! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam is het streefdoel om alles in te doen opdat de gasten zorgeloos in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een communiefeest in een wondermooie tuin

Een communiefeest in een mooie tuin bij De Pinte? De formidabele tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een belevenis die je nooit zal vergeten. In dit unieke decor zal u ongetwijfeld een sterke indruk maken op de gasten. Voor ieder feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Alle genodigden zullen door onze oplettende personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een communiefeest bij

Gastronomische verwennerij voor een communiefeest

Op de creatieve kookkunst van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt proeven van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communiefeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een prachtig blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een communiefeest bij De Pinte!