Salons Roskam – communie bij Zwijnaarde

communie Zwijnaarde - Een magnifieke locatie voor een communie op een boogscheut van Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Zwijnaarde

Op zoek naar een unieke locatie voor een communie bij Zwijnaarde? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust op relaxte manier kan dineren of lunchen maar alsook elke familie-aangelegenheid kunt organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, etc. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een zeer mooi decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zal uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk magisch om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, mooie wijnen en ongeëvenaarde dessertjes. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere speciale gelegenheid. Voor elk feest(je) van elke omvang beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd communie! Als u zorgeloos wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij ons hebben we als doel om alles in het werk te stellen zodat de genodigden zonder zorgen in alle wenselijke comfort kunnen baden.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een prachtige tuin bij Zwijnaarde? Ieder evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, ideaal op maat voor elk soort van feestgelegenheid. Voor ieder feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een intiem feest viert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen uiterst smaakvol, maar ook een lust voor de andere zintuigen. Een communie bij

Gastronomische verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunsten van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en immer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel kookt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een prachtig overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de aangename omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een communie bij Zwijnaarde!