Salons Roskam – communie bij Wetteren

communie Wetteren - Een schitterende locatie voor een communie vlak bij Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Wetteren

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een communie bij Wetteren? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte totaal ontspannen kan dineren of lunchen maar ook iedere familie-aangelegenheid kunt organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enz.. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een magnifiek decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kan u in onze beeldige tuin vertoeven die u in volledige relaxatie brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Wetteren een succes wordt! Culinaire kunststukjes van onbetwiste klasse, de wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De ruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor elke speciale feestgelegenheid. Voor ieder feest(je) van elke omvang hebben wij de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd communie! Indien u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al ons comfort kan proeven.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een prachtige tuin bij Wetteren? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een belevenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een ronduit adembenemend decor, ideaal op maat voor elk soort van feest. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Alle genodigden zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een fantastisch feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische hoogstandjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een communie bij

Gastronomische verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm fier. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde keukenteam kookt slechts met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een mooi uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communie bij Wetteren!