Salons Roskam – communie bij Oosterzele

communie Oosterzele - Een unieke locatie voor een communie op een kleine afstand van Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Oosterzele

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een communie bij Oosterzele? In Salons Roskam kan u altijd terecht om klassevol familiale evenementen te beleven of om gewoon in alle rust van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een rustige omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze strafste troefkaarten zijn. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Bij mooi weer kan u in onze prachtige tuin vertoeven die u in complete relaxatiemodus brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Oosterzele een succes wordt! Gastronomische topkunsten van topniveau, de met zorg geselecteerde wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. Onze zalen hebben een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere feestzaal is heel mooi aangekleed. Kortom, wij hebben alles in petto om uw communie naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd communie! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kunt u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al ons comfort kunt proeven.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een mooie tuin bij Oosterzele? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer zal vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, perfect geschikt voor elk type van feestgelegenheid. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan bij ons op klassevolle wijze uw genodigden ontvangen terwijl het ze aan werkelijk niets ontbreekt. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze oplettende medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een formidabel feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische kunststukjes zijn een genot voor oog en tong. Een communie bij

Gastronomische verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en immer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een zeer fraai overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communie bij Oosterzele!