Salons Roskam – communie bij Oost-Vlaanderen

communie Oost-Vlaanderen - Een fantastische locatie voor een communie dicht bij Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een communie bij Oost-Vlaanderen? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte op relaxte manier kan lunchen en dineren maar ook iedere familiegebeurtenis kunt organiseren: trouwfeesten, jubilea, communies, noem maar op. Wij garanderen u een zalige setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze sterkste sterke punten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en garanderen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u eeuwig zal bijblijven. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kunt u in onze wonderlijke tuin zitten die u in volledige ontspanning brengt terwijl u ondertussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, smakelijke wijnen en fantastische desserten. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke speciale feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw communie naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd communie! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kunt u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam is het ultieme streefdoel om alles in het werk te stellen zodat onze gasten zorgeloos in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een belevenis die je nooit meer zal vergeten. Het is een ronduit fabelachtig decor, perfect geschikt voor ieder type van feest. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een genot voor het oog. Een communie bij

Gastronomische verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunst van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst kundige keukenteam werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een formidabel blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communie bij Oost-Vlaanderen!